طريقة ..بطاطس فرايدييز

شمس منزلي

مـفـهـوم آخـر لـلـتـسـوق
#1
من 7-8بطاطس مقطعة حلقات شرائح جدا نحيفة
مثل شرائح شيبس الليـز+4ملاعق خل أبيض وشوية ملح

جبنة موزيللا+جبن مربعات الصفراء أو جبنة صفراء

شويه بقدونـس+ربع طماطم مقطعة صغيرة+روق البصل الاخضر
بس الجزء الأخضـــر((كلها بكميات قليله جداً))


(حسب الرغبة)
خردل+مايونيز وكاتشب



الطريـــــــقة:


بعد تقطيع البطاطس و غسله
ينقع في الخل الأبيض والملح و يقلب..


ثم نقلي البطاطس في الزيـت



بعد ذلك في صحن التقديم.
نضيف الجبنة الصفراء



وبعدها نرص دفعة من البطاطس

ونرش فوقها قليل من جبنة موزيللا
ثم نضيف دفعة من البطاطس
ونكرر الحركة حتى نصل للطبقة الأخيرة

وأخيـراً
نرش عليها شوية البقدونس والطماطم
والجزء الأخضر من البصل الأخضر

ونزينها بالخردل والكاتشب والمايونيز






;)
 
أعلى